bezorgfiets, bezorgbox, bezorgfiets.nl, bezorgfiets, verlichting, elektrische bezorgfiets, ebike, ebikedelivery, deliverybike, bezorgfietsen, bezorgfiets testen, testfiets
Bezorgfiets.nl

LEVERING BINNEN 1 WERKWEEK!

Breda, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen

BEZORGFIETS.NL LEASE

Een bezorgfiets is het ideale vervoermiddel voor maaltijdbezorgers, pakketbezorgers en andere koeriersbedrijven. Gebruiksvriendelijk, praktisch en snel door de drukke steden en schoner in verbruik tegenover een scooter of auto. 

Bij Bezorgfiets.nl is een grote investering in een bezorgfiets niet nodig! Bij ons is een elektrische bezorgfiets namelijk al te leasen vanaf €3,41 per dag (€104,00 per maand afhankelijk van uw regio). Dit is inclusief onbeperkte service en onderhoud aan “huis”. Wat het probleem ook is, door direct contact met ons op te nemen zullen wij ons best doen om je binnen 24 uur weer op weg te helpen.

Short-lease, Elektrische bezorgfiets, bezorging, bezorgfiets, delivery, deliverybike, transportfiets, transportbike, ebike, ebike delivery, bezorgbox

SHORTLEASE BIJ BEZORGFIETS.NL

Vanaf heden ook Short-Lease bij Bezorgfiets.nl! Vanwege het Corona virus en de scherpe maatregelen die gesteld zijn door de Rijksoverheid zijn er steeds meer horecagelegenheden, waaronder cafetaria’s en restaurants, die gaan bezorgen. Het bezorgen is een goede oplossing om ondanks de maatregelen toch omzet te genereren. Om deze groep ondernemers een steun in de rug te bieden hebben wij daarom vanaf heden een Short-Lease mogelijkheid.

elektrische bezorgfiets, bezorgbox

ONZE BEZORGFIETS

VOORDELEN LEASE FIETS

ACCU

Standaard geleverd met accu waarmee je een 3 á 4 uur kunt rijden.

SNELLADER

Standaard een snellader meegeleverd die er voor zorgt dat je accu weer volledig is opgeladen in +/- 4 uur.

MILIEUBEWUST

Geen benzinekosten, geen geluidsoverlast en geen uitstoot.

ONDERHOUD

Bij een defect aan de fiets komen wij binnen 24 uur langs om het probleem op te lossen.

BEZORGBOXEN

Keuze uit verschillende soorten bezorg boxen zodat ook jij je producten kan afleveren.

FACTURATIE

Ontvang digitaal automatisch een maandelijkse factuur, volledig gespecificeerd. Vast bedrag per maand.